Tulosta Sulje

PYSÄKÖINTI HOTELLIN PIHALLA JA AUTOTALLISSA

Hotelli Helkan pihassa on kahdeksan parkkipaikkaa varattu hotellin asukkaille. Nämä paikat ovat ilmaisia eikä niihin voi tehdä varausta etukäteen. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Hotelli Helkan autotallissa on 4 maksullista paikkaa. Autotallipaikat kannattaa varata etukäteen. Tallipaikan hinta on 15 euroa/vrk.

Tallentava kameravalvonta.

 

HELKAN ASIAKKAILLE PYSÄKÖINTIÄ

Forum P   P - Forum

PARKKIHALLISSA SOPIMUSHINNOIN

 28€ / 24h  (normaalihinta 38€ / 24h)

Hotelli Helkan lähin sisäänkäynti autolla on Eteläisen Rautatiekadun puolelta Tennispalatsin nurkalta. Tunnelistossa on myös muiden parkkitiloja, tämä tarjous on voimassa vain Forum P -tiloissa.

Sisäänajaessa ota puomilta sisäänajolippu normaalisti. Voit myös viedä autosi parkkihalliin käymättä Helkassa ensin. Hakeudu hallissa kahden esillä olevan museoskootterin läheisyyteen. Skoottereiden viereinen kävely-yhteys vie Kampin keskukseen ja Narinkka -torille, jotka ovat lähinnä Helkaa.

Ulosajaettaessa syötä ensin sisäänajolippu, sitten Helkan vastaanotosta lunastamasi hyvityslippu tai liput, jos pysäköintivuorokausia on enemmänkin.  Jos hyvityslippuja on tullut ostettua liian vähän voit maksaa erotuksen luottokortilla ulosajopuomilla, tai hallin palvelupisteellä.

Vuoden 2014 alusta hinnat ovat nousseet pysäköintiyhtiön vaihdoksen yhteydessä. Aikaisemmasta poiketen, nyt lipulla voi tulla ja mennä rajattomasti 24h ajan.

Parkkihallin tarkemmat tiedot  Forum P -sivuilta. (avautuu uuteen ikkunaan)

 

PYSÄKÖINTI KADULLA

Pysäköinti on Helsingin kantakaupungissa maksullista lähes kaikilla kaduilla työpäivinä ja liikekeskustan kaduilla myös lauantaisin. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla.

Kantakaupungin kadut on jaettu kolmeen pysäköintimaksuvyöhykkeeseen, joiden taksat ovat:

Pysäköinti on maksullista kaikilla kantakaupungin vyöhykkeillä yleensä maanantaista perjantaihin kello 9-21. Lauantaisin pysäköinti on yleensä maksullista vyöhykkeellä 1 (9 - 18). Maksulliset ajat on ilmoitettu jokaisessa lippuautomaatissa ja pysäköintimittarissa.

Pysäköinnistä kattavat tiedot Helsingin kaupungin -sivuilta. (avautuu uuteen ikkunaan)

Liityntäpysäköinti on kätevä tapa välttää keskustan liikenneruuhkat. Pysäköintiin varatut alueet sijaitsevat julkisen liikenteen pysäkkien ja asemien lähellä. Auton voi jättää parkkiin, ja jatkaa matkaa metrolla, linja-autolla, raitiovaunulla tai paikallisjunalla. Pysäköinti on yleensä ilmaista. Liityntäpysäköintipaikat on kerrottu HSL:n verkkosivuilla.