Tulosta Sulje

Ajo-ohjeet

Ohje lentokentältä

Taksi

Taksimatka lentoasemalta Hotelli Helkaan kestää noin puoli tuntia ja maksaa 40 - 50 euroa. Taksiasemat sijaitsevat aivan kotimaan- ja ulkomaanterminaalien tuloaulojen edustalla. Taksiyritysten palvelupisteet sijaitsevat tuloauloissa 1 ja 2.

Linja-auto

Helsingin keskustaan liikennöivät paikallisbussit 415, 451, 615 sekä Finnairin City Bus, jonka aikataulut löytyvät Finnairin kotisivuilta. 

Linja-autokuljetuksen hinta on noin 5-7 euroa hengeltä. 

Bussit pysähtyvät Rautatieasemalle, josta on noin 10 min kävelymatka tai lyhyt taksimatka Hotelli Helkaan. Rautatieasemalta pääset myös metrolla Kampin asemalle, joka on noin 200 metriä Hotelli Helkasta. Aikataulut: 415, 451, 615 ja Finnair City Bus 

Vuokra-auto 

Seuraa ajo-opasteita Helsingin keskustaan kunnes tulet Tuusulan väylälle (tie 45) Aja 12,5 kilometriä suoraan ja käänny oikealle Sturenkadulle Aja 2,3 kilometriä suoraan (Sturenkatu vaihtuu Helsinginkaduksi) ja käänny Oopperatalon kohdalta vasemmalle Mannerheimintielle. Aja 1,1 kilometriä suoraan ja käänny Eduskuntatalon jälkeen oikealle Pohjoiselle Rautatiekadulle. Aja 400 metriä suoraan ja Hotelli Helka on oikealla puolella.

Muista varata Helkasta autopaikka.

Ohje satamasta

Eteläsatama

Raitiovaunu: 3T Olympiaterminaalista Arkadiankadun Kauppakorkeakoulut-pysäkille. Raitiovaunu: 4 Katajanokan terminaalista Mannerheimintien Lasipalatsin pysäkille. Kävely Lasipalatsilta Hotelli Helkaan noin 400 metriä.  

Länsisatama

Kävely 2 km

Hietasaarenkuja - Tullaajankuja – Mechelininkatu – Rautatiekatu - Pohjoinen Rautatiekatu

Bussi

15A Länsisatamasta Fredrikinkadun pysäkille (Eteläinen Rautatiekatu)